Things to do today

Emm reminder to myself, benda2 yang kena buat hari ni.

  1. Withdraw some money dan mintak tukar duit raya. Kalau Bank Rimau bagi sampul duit lagi bagus. (Bad Idea - tadi nampak orang beratur kat bank ramai gila. Nyesal lambat call kawan yang jaga duit kat Central Bank mintak dia tolong tukarkan. Nak buek cam no?)
  2. Call Uncle yang selalu hantar suratkhabar kat rumah. Remind dia to stop sending newspapers from 1st to 8th of November walaupun Wife dah bagitahu dia last week.
  3. Siram pokok sebelum balik semula ke Melaka petang ni/pagi esok. Nanti mati kering pokok yang Wife penat2 tanam. Lagi pun Auntie jiran sebelah pun tak de rumah sebab ziarah kakak dia sakit kat Jakarta.
  4. Alihkan pokok2 ke tepi rumah sikit. Sekurang2nya boleh kena tempias hujan.
  5. Alter carpet kereta. Last week kedai accessories kereta tu buat macam cincai aje. Tak guna betul. Lagi pun aku nak cepat masa tuh dah tak leh nak tunggu.
  6. Beli belt. Ya nak kena beli belt. Tadi nak cepat datang opis terlupa pakai belt. Lagi pun belt aku tu dah teruk sangat dah. Dah lama sangat dia berjasa dengan aku. Kalau tak pakai belt ni rasa semacam aje.
  7. Siapkan dua assignment yang masih tertangguh. Hopefully boleh balik cuti dengan lebih tenang. Come on, focus, focusss.
  8. Kurangkan bloghopping. Nanti satu pun yang kat atas tu tak sempat buat.
Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin.

Chow.

Comments

CikNi said…
Things to do today for me is to focus on work and stop thinking about raya raya raya
Jiwa Rasa said…
Hero,
MC lagi ke? Moga cepat sembuh...
drbubbles said…
hehehe..bloghopping memang macam tu. kerja lain sure tak sempat..
CikNi said…
Things to do today is to update blog

;-)

jangan mare.........
JiwaRasa, thanks for all the doa. Me and Family are okay. Wife still at hospital though

Iskandar, thanks for visiting.

Cikni, thank you for your kind reminderto update this blog. Yes dah lama overdue. Tq

Popular posts from this blog