Posts

Showing posts from May, 2008

My Little Gurl Is Now 5!

Image
Wah, how fast time flies. My little girl has turned 5 years old two days ago on 27th May.


Happy birthday Kak Chik.

Previous entries on Kak Chik.

Will She, Will She Not - further update

Happy Birthday, Kak Chik

Nikmat Tuhan Manakah Yang Kamu Hendak Dustakan?

Ada sapa-sapa yang sempat menonton rancangan Ar-Rayyan kendalian Dr. Fatma Az-Zahraa malam tadi (A*stro - Oasis; 10PM @ 26-05-2008)?

Terkedu sekejap bila mendengar pengalaman yang dikongsi oleh tetamu jemputan dalam program yang disiarkan malam tadi. Tetamu tersebut (Encik Moha?) selalu mengalami sakit kepala yang teruk sejak berumur 14 tahun tetapi hanya didiagnos dan disahkan oleh pakar menghidapi brain tumor semasa beliau belajar di kolej. Disebabkan oleh penyakit barah otak itu, beliau telah hilang keupayaan untuk melihat - walaupun semasa rancangan itu keudara, anak matanya nampak kehitaman seperti orang lain. Dia juga mengalami strok disebelah kiri badannya.

Dr. Fatma memberitahu dia mengenali tetamu ini kerana sering nampak Encik Moha hadir dalam majlis-majlis ilmu yang dia kendalikan. Dan satu sifat En Moha yang membuatkan Dr. Zahra hormat dengan En Moha ialah beliau kelihatan sentiasa tenang dan senyum sepanjang masa walaupun menghadapi ujian yang sangat berat.

Bila ditanya apak…

Cuti Sekolah

Cuti sekolah dah bermula. Yeay!

The best thing about school holidays is that the morning traffic is very very smooth. There is no unnecessary tension while driving to work.

The not so good part is that I am always be under undue pressure to take leave and the kids keep asking when are we going back to kampung. During the last school break, their uncle came over to KL and drove everybody back to Melaka and I only went back to fetch them on the last day of the school break.

This time around, the kids said they wanted to go back to Kelantan and spend the holidays with their cousins in Pasir Mas and KB. And I'm still trying to finish up all outstanding works on my table.

Mmmm, may be there are some truth when people close to me told me that I am a workaholic. I find it hard to take a break from work even though I know taking a break is good for my body and good for my mind and definitely good for my family too. Sigh.....

Ok, I'm going to take leave.....yes, I'm going to take leave.…

AKID lagi

This miracle boy never fail to amaze me with his witty replies or observations.

Last nite during late dinner I admonished Kak Ngah when I saw her nonchalantly threw her school bag to the floor. Not that she was mad or something.

So I told Kak Ngah, "tak baik baling-baling beg, dalam beg tu kan ada buku. Berdosa tau tak hormat buku, tak hormat ilmu...."

Then out of sudden Akid who was seating at the other end of the dinner table continued...."ya, tak baik tu dosa tau,.....kalau dosa, masuk neraka....neraka ada api...."


Then Abang Akmal asked,"Kalau Syurga ada apa 'dik?"

"Syurga ada aircond" Akid answered without a slightest hesitatation.

And I almost choked on my dinner table because I could not tahan nak gelak....big time!.

True Love

Image
Fullamak! Found the link from McB's Blog.

Memang menarik; boleh lah hilangkan rasa boring dan tension mengejar deadline demi deadline kat ofis ni.


**Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com