Posts

Showing posts from November, 2007

Al Fatihah

My eldest brother sent an SMS reminding me that tomorrow will mark the 17th year of the demise of my/our beloved Father. Again, I thanked him for the kind reminder. He has been dilligent in reminding us all siblings about these important dates. (Read my earlier entry here).

InshaAllah, I will never forget that date. Al Fatihah to Almarhum Ismail bin Ibrahim, ayahanda tercinta. Semoga Ayahanda ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh. Amin.


**********************

I wanted to blog about this much earlier but just could not find the time.


In the morning of 14th of November I received an SMS from a colleague that a closed friend of mine has lost his father earlier that morning. The message said the body would be brought to the nearby mosque for prayer at 11AM and thereafter to to buried somewhere at Tanah Perkuburan Taman Ibu Kota.

I was actually drowned with works at that time but after a long thought and some soul searching, instead of sending condolence message to my friend and continu…

Cuti Sekolah Still

When I asked the kids whether they would want to extend their stay for another week at their Atuk's place last weekend, the answer I got was a resounding YES!. My Wife too thought that it would be better for her to be in Melaka since I will be out of KL for half of this week.

So here I am, home alone; bujang again. Just had my dinner of tomyam campur that I bought on my way back home. Nothing interesting on TV. So instead of watching TV, I switched the Astro channel to listen to radio. Besides, I brought back some works to be completed and sent to client latest by tomorrow morning.

Spoke over the phone with all the kids before they went to bed just now. Reminded them of the do'a that we normally recite together before they sleep. Sweet dreams my dearest. Baba miss you all.

Cuti Sekolah

Cuti sekolah sudah pun seminggu berlalu. Sebelum cuti ada perancangan nak hantar anak2 balik kampung Atuk/Nenek mereka di Melaka dan aku dengan mem (dan akid dan Kak Chik) balik KL. Biar lah Kak Long, Kak Ngah dan Abang Akmal duduk kat rumah Atuk diorang seminggu. Maid pun boleh hantar sana, boleh lah tolong my MIL. Ingat boleh lah ber'manja-manjaan' dengan my Wife.

Tapi macam biasa lah, lain yang dirancang, lain pulak yang jadi. Lepas konsert akhir tahun Abang Akmal dan Kak Chik hari Sabtu lepas (17-11-2007), kami sekeluarga balik ke Ayer Keroh. Oleh kerana jadual kerja aku memang padat dengan crazy deadlines sepanjang minggu ni, aku cadangkan kat my Wife supaya dia pun duduk Melaka lah seminggu ni. Bukannya apa, Aku tak nak lah dia terkebil-kebil kat rumah tak sempat nak bermanja dengan laki dia yang sentiasa sibuk.

So for the whole of this week, Aku pulun kerja tanpa rasa bersalah pukul berapa nak balik rumah. Memang kerja gila (ke gile kerja?). Hari-hari balik rumah lepas te…

Raya Dah Habis?!

Image
Maka Syawal dengan rasminya melabuhkan tirainya semalam.

Hari ini sudah 1 Zulkaedah 1428 Hijrah. Tamat sudah 'raya sebulan' pesen orang kita.

AlhamdulilLah, aku sempat jugak menghabiskan puasa 'nam pada hari terakhir Syawal. Hampir2 kecundang tahun ni. Maklumlah banyak sangat Raya Open House pelanggan dan rakan niaga yang perlu dihadiri. Kalau tak makan pun, kena jenguk jugak, sekurang2nya tunjuk muka.

Sebenarnya ada jugak cerita2 puasa dan raya yang ingin dikongsi tapi niat tu terpadam begitu saja memandangkan mungkin cerita2 tu dah basi sebab sudah lama sangat terperap. Tapi atas permintaan Auntie Wan yang nak tengok Akid pakai baju raya, dengan baik hatinya aku upload gambar raya the whole family (minus yours truly, of course!).



Sebenarnya kami sekeluarga belum sempat nak bergambar dan ber'posing' sebab pakcik2 dan makcik2 adik beradik my father in law dah sampai awal pagi sebaik saja selesai sembahyang sunat hari raya. Tahun ni, berbeza dengan tahun2 yang sebelumny…

Can You Believe This?

UPDATE 11 NOVEMBER 2007

I could not find any follow up or updates on this news. Did the police went on to investigate the man who allegedly kept the incident secret? Or has the police came to the conclusion that there was no further action required?

Unless I missed the news, why is total silence on this matter?


ORIGINAL POST

I was shocked when I read this piece of news this morning.

Cops: Girl fell into river by accident IPOH: A 12-year-old girl whose half-naked body was found floating in Sungai Kampar in Gopeng was not sexually assaulted. Kampar OCPD Superintendent Nordin Manan said initial investigations showed that Chia Kha Man (pic) had drowned. He said the case remained classified as sudden death. Kha Man, a Year Six pupil of SJK (C) Man Ming in Gopeng, went missing last Thursday. On Saturday, two river guides found her body on a rock in the river while kayaking in Kampung Jahang. When Kha Man went missing, there was speculation she and a friend had followed a middle-…