Ooops.....Terbocor Rahsia

Scene malam tadi:

Akid sambil berbaring atas katil, mata tertumpu kepada kepada I-Phone Baba dan tangan sedang sibuk negotiate corner dalam game kereta racing, secara selamba aje cakap,

"Baba, ....Baba dah tengok ke jam baru Baba; kitaorang beli untuk birthday Baba...."

Serentak, kakak2 semua terkejut, "Ala....apa Akid cakap kat Baba....kita kan nak surprise Baba....."

Tanpa rasa bersalah Akid buat tak tahu aje dan terus sambung main game kat I-Phone.

I just played along...."Yay yea....kita dapat jam baruu...yay yeay.....".

Bersempena dengan my birthday this Sunday, dengan sukacitanya saya mengisytiharkan bahawa semua orang KL tak payah datang opis pada hari Isnin ni, I declare public holiday!

Orang Selangor, selamat menyambut Thaipusam!

Enjoy your extended weekend folks!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Comments

sya said…
Budak2 mana tau simpan rahsia
pB said…
Moga diberi kesihatan yang baik disepanjang kehidupan ...

Amin
aliff muhammad said…
Salam,

Selamat hari lahir. Wah, dapat jam tangan baru :)
K'Sya: heh he..very true; and that was not the first time for AKID

PB: Thank you

Aliff: Terima kasih.
MA said…
OSH : Happy Belated Birthday! So cute si Akid ni..

Popular posts from this blog