Akid Kembali ke Sekolah

Akid.FirstDay 2010-01-04

Akid this morning, all geared up to attend his first day at kindergarten.

Muka bukan main happy dan confident, tapi bila dah masuk kelas.....mula tak nak berenggang dengan Baba dia. Teacher suruh duduk pun siap duduk atas riba Baba.

Nasib baik bila kena masuk ke kelas Ibu pimpin dan lepas tu dia okay. Lepas tu Baba tinggalkan Ibu mengintai dari luar kelas sebab Baba dah janji nak jumpa Kak Chik kat kantin sekolah dan bawakan roti kaya untuk Kak Chik.

Comments

sya said…
Comelnya dia ngan baju Tadikannya
K'Sya: banyak2 uniform tadika, rasanya uniform tadika ni paling trendy. Seluar dia 3-quarter!
MA said…
Kejap aje dah besar Akid. Ingat lagi the horror yang berlaku before he was born. Indeed, anak yang bertuah ini.
MA: Bertuah?...InshaAllah. The horror has long gone, but never forgotten.

Popular posts from this blog