Tajuk Apa (?) Entah...












Waah, how nice blogging in the comfort of your private garden.

You can smell the freshness of the newly-cut grass. Especially if the grass was cut by none other than YOURSELF.

Proud of myself. There is a sense of accomplishment. Blogging and grass cutting..... 2 in 1.

Pictures later. I'm still trying to figure out how to beam the pictures from my handphone to my computer via gigi biru (bluetooth).

Have a good day!

Comments

Kak Teh said…
This is another clever attempt to update. But you cant fool me! Keep on trying...
Ohh KakTeh, I am forever GUILTY!!!
Kak Teh said…
hahaha...try harder to convince me.
panwalla said…
jangan minum air kacang soya ya!
wan said…
OSH, bestnya. Dok rehat2 macam tu lupua semua masalah kerja.
KakTeh: me tryyyyinng haarrdd. Tak kesian ke kat I. tsk, isk, isk.

Panwalla: what an interesting discovery. any link that rebut the findings?

Wan: boleh la buat2 lupa pressure kerja kat opis tu sekejap.
Bunga Rampai said…
Salam,
Hari ini 10 Muharram.
Sambil menikmati bubur asyura, ayuh kita bicara dengan bintang!
Bintangmu yang mana satu?
CikRampai: mana mungkin mahu bicara tentang bintang, kalau bubur asyura mu tidak dihulur kemari!
Anonymous said…
Salam. Guys and their gadgets - showing off aren't you? Heheh..
-envious rad-
Anon/Envious Rad: dont la envy envy! :)
~ahni~ said…
Amboi amboi amboi OS, bkn main lagi dia nak eksen sebab jadi suami mithali - potong rumput sendiri....

Cantik nyer laman rumah OS, seronok nyer..
AHNI: mesin potong rumput tu memang my wife belikan untuk I. So no choice, have to use it. :)
Bunga Rampai said…
Dekat tapi jauh. Maaf, tak terhulur bubur asyura untukmu. Biar saja doa dihulur buatmu tatkala saya bicara dengan bintang, seorang diri :)

Dan sambil makan bubur itu, saya akan mengingati sebutir bintang lagi yang asal sinarnya sudah saya ketahui ;)
SangPelangi said…
aduhh panwalla ni.. asyek SPAM jek.. lek2 aa kalo nk spam pun biarla kene cara...

anyway nk tanye superhero.. die gune gigi biru tu bayar brape ek?? tringin nak pakai jugak..
SangPelangi: Salam. Gigi biru tu tak de kena bayar apa2 to transfer pictures. Tapi kalau file besar, bateri power cepat habis lah sikit.
sya said…
wah cantik sungguh taman tuh.. sejuk mata memandang
K'Sya: ok lah walaupun tak seluas taman rumah K'Sya.

Popular posts from this blog