Post Hari Raya

Salam.

Ya, sudah kembali.

Dah masuk kerja pun since Monday.

Dah tinggalkan jejak kat blog kawan2 yang lain.

Tapi, masih mim alif lam sim untuk update blog sendiri.

Macam ni boleh kira update ke? No?

Comments

PB said…
oklah ni dari tak dok langsung

mim alif lam sin tu sebab banyok ma'ke tu'pat n tapai beras pulut ko?

cam ner pasir mas? Jem...??
Kak Teh said…
OSH, kira update jugak lah ni...welcome back. Kak teh pun lama juga baru nak boleh start balik.
PB: terlebih lemang masa kat melaka dan terlebih ktupat 'dakap masa kat P Mas. Tapai beras tok brapo berahi!

Kak Teh: ya, tengah cari mood. he he.

AHNI: baru lepas raya, mana boleh marah? Cheers!
Sang Pencinta said…
Salam Perkenalan

kenal atas kenal ..bolehkan..apa pun semoga syawal meningatkan cha ya nun ta alif kita kepada maha pencinta, mereka yang kita cha ya nun ta alif selama ini dan cha ya nun ta alif yang baru kita temui

dari hamba SANG PENCINTA
Mahyudin said…
ok la tu bro, ada jugak.
Sang Pencinta: salam kenal kembali. Hany cinta kepadaNya yang kekal.

Mahyudin: salam dan jemput jengah lagi bila rasa mim alif lam sim ini sudah dibuang jauh2.

Anggerik Merah: Alhamdulillah selamat pergi dan kembali. Berkat doa rakan bloggers.
bunga rampai said…
Salam,

Selamat kembali berblog!

Saya pun baru hari ini mengintai-intai blog teman-teman yang agak lama tidak dijengah :)
wan said…
Nak gambar raya Akid dengan berbaju melayu. Mesti comel!
Bunga Rampai: salam, sayapun hanya sempat menjengah. belum ada kesempatan untuk berkongsi cerita.

Wan: gambar Akid? Tungguuuuu. InshaAllah
MA said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Mak Andeh said…
Aha..sama ler - idea Raya pun baru nak keluar ni. Overload dgn ketupat and rendang.

Popular posts from this blog