Busy Sakan

I have been reminded by kind visitors PB, CikAdorable and others (ada lagi ke?) that update for this blog of mine is long overdue.

Yes, looooong overdue. Guilty as charged.

Still in my mind blogging mode.

And if only I could write a beautiful Syair like Kak Teh.


*************

Kenapa Superman kita nampak dia tough sangat, kalau dia pakai baju pun, still nampak body dia berketul-ketul dengan six packs, biceps, perfect abs etc.?

*************

Kenapa masa kita kecik-kecik dulu, kalau kita selalu tengok cerita Superman, tak kira lah kartun ke wayang ke, masa dia terbang tu - kita tengok tangan kanan dia aje ke depan dan tangan kiri dia maintain kat sisi tepi?

Kenapa sekarang, kalau kita tengok cerita Superman, kalau masa dia terbang - kita tengok dua-dua tangan dia dah straight ke depan?

Tak de lagi tangan kiri dia kat sisi tepi?

*****************

Ohhh, did I tell you I have a new baby?

See, that's why I have been very the busy lately.....pictures later.....

Comments

Kak Teh said…
new baby??? Alhamdulillah dan Tahniah - sebab tulah sibuk sakan.
UglyButAdorable said…
new baby?? awaik tak habaq??? mabruk..mabrukk..la bro..

baby aper nie? namer aper..kasi intro skit and pictures please...
pB said…
Baby Baru ....???

ALhamdulillah ....

SYukur syukur .....

So , tok buat majlis ngek'koh kor??

Kalu buat kat klate, ajok la pB ...
~ahni~ said…
NEW BABY???!!!




bila la turn saya... sob sob sob..
IBU said…
Congrats on ur new bundle of joy.

One question from my 4 yr old Ameer re Superman: Kenapa dia pakai spender kat luar? hahhhahaha... camno nak jawab tuh?
Cat Cat said…
new baby? Congratulations.

Patutlah blog Superhero tergendala!

Selamat kembali berbloging. ;)

Popular posts from this blog