Penyakit M

Dah malas dan sangat berat untuk mengemaskinikan blog ni dengan entry-entry yang terbaru.

Mungkin fb patut dipersalahkan sebab terlalu senang untuk update status fb berbanding nak buat entry dalam blog ni.

Sabar je la.

Comments

Bukan penyakit M kot OS tapi sebab kita ada pilihan yang banyak, nak FB ke, twitt ke, nak apa lagi...
BTW, my blog dah tukar address lagi sebab sekarang dah tak lari-lari (kularilari.blogspot.com). My new add is duniasuriyany.blogspot.com
Cik Ni: Agree, we have too many choices now.
Bunga Rampai said…
Pilihan di tangan kita ;)

Saya pun sekarang selalu lambat mengemaskini blog. Bukan malas tapi dihambat masa.

Salam Aidilfitri to you and family, maaf zahir dan batin.

Popular posts from this blog