Penyakit M

Dah malas dan sangat berat untuk mengemaskinikan blog ni dengan entry-entry yang terbaru.

Mungkin fb patut dipersalahkan sebab terlalu senang untuk update status fb berbanding nak buat entry dalam blog ni.

Sabar je la.

Comments

Bukan penyakit M kot OS tapi sebab kita ada pilihan yang banyak, nak FB ke, twitt ke, nak apa lagi...
BTW, my blog dah tukar address lagi sebab sekarang dah tak lari-lari (kularilari.blogspot.com). My new add is duniasuriyany.blogspot.com
Cik Ni: Agree, we have too many choices now.
Bunga Rampai said…
Pilihan di tangan kita ;)

Saya pun sekarang selalu lambat mengemaskini blog. Bukan malas tapi dihambat masa.

Salam Aidilfitri to you and family, maaf zahir dan batin.

Popular posts from this blog

Post Hari Raya III - Pengumunan Ringkas